Споделете Вашето мнение с нас

7 thoughts on “Отзиви

 1. Като цяло консултациите много ми помогнаха. Преди се страхувах от авторитети, както и да изложа мнението си. Бягах от конфликти. Бях такъв тип, който се стремеше да угоди предимно на другите. Страдах от хранително смущение, което все още понякога се появява, но бързо го овладявам. Отчистих се от ограничаващите мисли да искам и мечтая. Станах много търпелива и най-важното: получих познание за себе си. Научих много неща. Проблеми се появяват отново и отново, но аз вече владея методи за самостоятелно справяне в различни ситуации. Успявам да се погледна отстрани, когато изпадна в трудна ситуация. Гледам по-обективно и се убеждавам в действието на положителното мислене.

 2. Бях много агресивен. Буквално губех почва под краката си по няколко пъти на ден. Случваше се често да се сбивам с някого. Благодарение на Aвтогенния тренинг и разговорите станах по-уравновесен. Дори и нещо много да ме ядоса, успявам да се концентрирам и да запазя спокойствие.

 3. Преди чаках проблемите да се разрешат от само себе си. Научих се да бъда по-активна и дейна, да правя избор, да вземам решения и да не отлагам. Научих се да бъда по-настоятелна.Беше ми трудно да приема, че не съм съвършена и че правя грешки. Сега грешките не ме натоварват както преди. Правя си заключение и продължавам напред. Ако искам да постигна нещо, поглеждам как аз го искам. Не е толкова важно другите да ме харесват. Опитвам се да не се плаша, когато казвам нещо от себе си. Вече не се натоварвам от мисли за това, какво казах, как го казах и т.н. Давам си няколко секунди да спра и се замислям без да се отдам на потока от думи. Дълго търсих смисъл в нещата, които правя. Смисълът, който открих за себе си е да са ми приятни.

 4. Причината да потърся помощ беше тежък емоционален срив. В началото на посещенията се почувствах много по-добре и по-спокойна. По-нататък постигнах хармонизиране на личността. Получих отговори на много въпроси. Промених гледната си точка, мислене и поведение. Получих прозрение за самата себе си. Разкри ми се невероятен потенциал.

 5. Много често изпадах в лошо настроение без причина. Страхувах се, че ще изгубя контрол и ще ми се случи нещо лошо. Притеснявах се в присъствието на други хора. Бях под голямо напрежение, когато обшувах с мъже или с по-агресивни хора. Много често си задавах въпросът: защо това се случва на мен? Сега се чувствам много добре. Научих се сама да се справям с появяващите се проблеми, да бъда независима. Благодарна съм, че имах тези проблеми, защото чрез преодоляването им се научих на много неща, които иначе не бих научила.

 6. ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВСИЧКИ БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ Д-Р ЕМИЛИЯ СИМЕОНОВА ЗА ТОВА, ЧЕ НАКАРА ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО БЕШЕ СТИГНАЛ ДО САМОУБИЙСТВО ДА ПОВЯРВА В СЕБЕ СИ, В СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ И СПОСОБНОСТИ. ПОТЪРСИХ НЕЙНАТА ПОМОЩ СЛЕД КАТО НАИСТИНА ЗА СЕКУНДИ СИ ПРЕДСТАВИХ КАК СЕ ХВЪРЛЯМ ПОД ЕДНА КОЛА И ВСИЧКО СВЪРШВА – НО САМО СИ ГО ПРЕДСТАВИХ В ОПАСТНА БЛИЗОСТ ДО ЕДНА ТАКАВА – МНОГО ПОДХОДЯЩА! СЧЕТОВОДИТЕЛ СЪМ, НО ИМАМ СТРАХОТНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР. НЕЗНАМ КАК СТАНА НО ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА ЗАПОЧНАХА ДА МЕ МЪЧАТ СТРАХОВЕ СВЪРЗАНИ С РАБОТАТА МИ , А В ПОСЛЕДСТВИЕ НАТРАПЧИВИ МИСЛИ СПРЯМО МОЯ ЖИВОТ, ЗДРАВЕ И СЪЩО ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ДЕТЕТО МИ. ПАНИКАТА МЕ БЕШЕ СГРАБЧИЛА С ЛЕПКАВИТЕ СИ РЪЦЕ И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ЖЕЛАЕШЕ ДА МЕ ИЗПУСНЕ, А ТОВА БЕШЕ МОЯ ЖИВОТ! ДОЙДОХ В КАБИНЕТА И НЕ ВЯРВАХ, ЧЕ МОЖЕ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ – ПОЛОВИН ГОДИНА ВСЕ ЕДНО, ЧЕ БЯХ С ТРОТОАРНА ПЛОЧКА НА СТОМАХА – ВСИЧКО МИ СЕ СТРУВАШЕ ТАКА ВТВЪРДЕНО . НЕ МОЖЕХ ДА ДИШАМ, СПЯХ ПО 2-3 ЧАСА НА ДЕНОНОЩИЕ, НЕПРЕКЪСНАТО ОЧАКВАХ ДА УМРА, ДА УМРЕ ДЕТЕТО МИ, ЗА ДАНЪЧНИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ – ПРОСТО БЕШЕ СТРАШНО, КАКТО КАЗВАМ АЗ – НЕ ЖЕЛАЯ ДА ДОПУСНА НИКОГА ДА СЕ ВЪРНА ОБРАТНО В ОНОВА СЪСТОЯНИЕ КОЕТО ЗАКЛЮЧИХ ЗАД “ЖЕЛЯЗНАТА ЗАВЕСА” . ЗА НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО ПРЕДИЗВИКВАШЕ СТРАХЪТ И ПАНИКАТА МИ НЯМАШЕ И ГРАМ ОСНОВАНИЕ – НО …. ВЕЧЕ БЯХ ТРЪГНАЛА КАТО ЛАВИНА НАДОЛУ КЪМ АДА НА ЕМОЦИИТЕ СИ.
  Е, ТОВА Е ПЪРВИЯ ПЪТ КОЙТО СЪМ ЩАСТЛИВА, ЧЕ СЕ ИЗЛЪГАХ В ОЧАКВАНИЯТА СИ /Т.Е., ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА МИ ПОМОГНАТ/. ОЩЕ НА 4-ТИ СЕАНС МИСЛЕХ, ЧЕ ИМА НЕЩО НЕРЕДНО В ТОВА ДА ВИДЯ КРАСОТАТА НА ТОЗИ ДЪЖД В КОЙТО БЯХ НАКИСНАЛА ДОВОЛНО КРАКАТА СИ, СНЯГ КОЙТО БЕШЕ И БЯЛ И МРЪСЕН, НО ОТЧИТАХ, ЧЕ ГО ИМА, КРИВИТЕ ЧЕНГЕЛЧЕТА НА ДЪЩЕРЯ МИ И….ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА, КОИТО СЯКАШ СА БИЛИ ПОКРИТИ С ВОАЛ. ЗАВЪРШИХ ОСНОВНИЯ КУРС И КАТО СИ ДАДОХ РАВНОСМЕТКА – АМИ АЗ НЕ СЪМ СЕ ЧУВСТВАЛА 42 ГОДИНИ ТОЛКОВА ДОБРЕ. МОИТЕ РОДИТЕЛИ БЯХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧЕСТНИ И ТРУДОЛЮБИВИ ХОРА, НО КАКТО ПОВЕЛЯВАХА ЗАКОНИТЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ – ВИНАГИ ТЪРСЕХА ВИНАТА В МЕН СИ И ПОСТОЯННО СЕ ТРЕВОЖЕХА – КАКВО ЩЕ КАЖАТ ДРУГИТЕ!?!?!?! А ДРУГИТЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ ГИ Е ЕНЯ ДАЛИ СЪМ ЖИВА ИЛИ НЕ! ТА – ЧУВСТВОТО НА “ИЗЛЪГАНОСТ” Е НЕВЕРОЯТНО!!!!
  ПОРАДИ РЕД ОБСТОЯТЕЛСТВА НЕ МОЖАХ ВЕДНАГА СЛЕД НОВА ГОДИНА ДА ДОВЪРША ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ КУРСА – ТОВА ОБАЧЕ ЩЕ СТАНЕ В БЛИЗКИТЕ ДНИ. ПРЕДИ 5 ДЕНА ИЗПАДНАХ В КРИЗА КАКВАТО БЕШЕ В НАЧАЛОТО НА ТЕРАПИЯТА МИ – ТЯ СЪЩО БЕШЕ ДОСТА ДЪЛГО ВРЕМЕ “ПОДГОТВЯНА” ОТ СЛУЖЕБНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. ПОМИСЛИХ СИ, ЧЕ НИЩО НЕ Е ИМАЛО СМИСЪЛ – НО КОГАТО СЕДНАХ И НАПРАВИХ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НЕЩА КОИТО БЯХ НАУЧИЛА – ВРЕМЕТО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО МИ БЕШЕ НЯКАКВИ ЧАСОВЕ!!!!
  ПРИЗНАВАМ СИ ЧЕСТНО, ЧЕ ОТ ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВЯ СЪГЛАСНО ЗАДАДЕНАТА ПРОГРАМА, В ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ НЕ ПРОПУСКАХ САМО СУТРЕШНОТО И ВЕЧЕРНОТО УПРАЖНЕНИЯ. ДРУГИТЕ НЕЩА ГИ ПООСТАВИХ НА ЗАДЕН ПЛАН. ТОГАВА СТИГНАХ ДО ИЗВОДА, ЧЕ МЕТОДЪТ ПО КОЙТО НИ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОСТИГНЕМ ТОВА ДУШЕВНО РАВНОВЕСИЕ И ЩАСТИЕ Е НЕВЕРОЯТЕН, ЗАЩОТО НЕ ТЕ ПРАВИ ЗАВИСИМ – ЗАВИСИШ САМО ОТ СЕБЕ СИ – ОТ ТВОЯТА ЛИЧНА ДИСЦИПЛИНА, А ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛЕЧЕНИЕ ДАДЕНО ОТ ЧОВЕК С МНОГО ЧИСТА ДУХОВНОСТ!!! НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКИ КОИТО ЧЕТАТ ТОВА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД. И ТАКА – АЗ ЩЕ ДОВЪРША КУРСА СИ ДО КРАЙ И ОТНОВО ЩЕ СПОДЕЛЯМ ВСИЧКО С ВСИЧКИ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЧАСТ ОТ ТЕРАПИЯТА – ПОНЕ ЗА МЕН! НЕ СА НЕЩА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ КРИЯТ И ДА СЕ СРАМУВАМЕ ОТ ТЯХ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОВА СПОХОЖДА ХОРАТА КОИТО РАБОТЯТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО С МОЗЪКА СИ. НО, НЯМА ДА ВИ ДОСАЖДАМ ПОВЕЧЕ!
  ОЩЕ ВЕДНЪЖ ОБАЧЕ ИСКАМ ДА КАЖА: МИЛА ЕМИ, БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ ЦЯЛАТА ДУША И СЪРЦЕ! ТВОЯТА ВСЕОТДАЙНОСТ МЕ КАРА ДА ДАВАМ СЪЩО ТОЛКОВА ОТ СЕБЕ СИ – ЗАЩОТО КАКТО КАЗА В НАЧАЛОТО КОГАТО СЕ ЗАПОЗНАХМЕ – НИЕ СМЕ ЕКИП!
  БЛАГОДАРЯ И НА НАДЯ ЗА КРАСИВИЯ КУРАЖ КОЙТО МИ ДАДЕ КОГАТО МЕЧТАЕХ КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМ!
  УСПЕХ НА ТОВА КОЕТО ИЗГРАЖДАТЕ С ТАКАВА ЛЮБОВ И НЕКА БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!
  С МНОГО ОБИЧ

 7. Здравейте, Д-р Симеонова! Преди 6 години Вие променихте живота ми. На 12 години аз научих най-ценния урок! Сега и аз ще уча психология, за да помагам на хората,също като Вас! Вие ми помогнахте да стана човекът, който съм днес! Благодаря Ви! Благодаря Ви безкрайно много!! Изпращам Ви светлина и любов!

Comments are now closed.